duminică, 29 decembrie 2013

AVANCRONICĂ: Chelsea v Liverpool


   Finalul anului 2013 ne găsește pe Stamford Bridge, acolo unde Liverpool va încerca să obțină cele trei puncte, destul de necesare formației noastre. Totuși, trebuie să recunoaștem că ne va fi greu în fața unei echipe cu un lot mult mai valoros decât al nostru, avându-l de celebrul Jose Mourinho pe bancă.

   Gazdele vin după o victorie cu scorul de 1-0 în fața lui Swansea City, pe teren propriu, situându-se la un singur punct în fața noastră.

   Cormoranii au trecut peste înfrângerea de pe terenul lui Manchester City, scor 2-1, în ciuda nemulțumirilor legate de maniera de arbitraj. Acum, Rodgers încearcă să-și motiveze jucătorii, pentru a obține un rezultat cât mai bun în partida de astăzi.

Informații echipe

   Chelsea nu se va putea baza pe serviciile lui Ramires, suspendat pentru această întâlnire. Probabil că această absență îi va face loc în primul unsprezece lui Frank Lampard, un mijlocaș cu destulă experiență pentru a aborda un astfel de joc. 

   De partea cealaltă, Rodgers va lua o decizie târzie cu privire la titularizarea lui Flanagan, având în vedere problemele medicale ale acestuia. Gerrard, Sturridge, Jose Enrique și Coates nu sunt disponibili, datorită accidentărilor. La această listă se adaugă și Victor Moses, care nu poate juca împotriva echipei sale de la care a fost împrumutat pe Anfield.

Predicția mea ...

   Sunt sigur că vom avea parte de un meci frumos. Chelsea începe să meargă pe jocul lui Mourinho, un joc care poate nu-ți aduce victoria la scoruri mari, dar foarte eficient și sigur. De asemenea, și Liverpool se descurcă foarte bine, cu un joc bun făcut împotriva lui City. Nu cred că vom pierde în această seară. Merg pe un rezultat de egalitate, 1-1, deși mi-aș dori victoria. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.