sâmbătă, 7 decembrie 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v West Ham


   După acel scor răsunător împotriva lui Norwich City, Liverpool caută o nouă victorie pe Anfield. West Ham United este echipa care ar putea fi răpusă astăzi, într-o partidă programată de la ora 17:00.
   
   Luis Suarez pleacă cu un moral de oțel, după acele patru goluri înscrise în etapa trecută. Sam Allardyce, boss-ul lui West Ham, trebuie să le dea sarcini prea perfecte fundașilor săi, pentru a-l opri pe atacantul uruguayan. Totuși, se pare că managerul ciocănarilor este conștient că nu are cum să oprească o asemenea mașinărie, sugerând acest lucru prin ultimele declarații făcute.

  Oaspeții vin după o înfrângere pe terenul celor de la Crystal Palace ... un eșec neașteptat aș putea spune. Probabil astăzi vor avea parte de un nou eșec, încurajați de statistica care spune că West Ham United nu a mai câștigat pe Anfield din 1963. 

Informații echipe

   Liverpool nu va beneficia de serviciile lui Sturridge, Coates și Enrique. Flanagan ar putea continua ca și fundaș stânga, însă Allen i-ar putea face loc în primul unsprezece brazilianului Lucas, care a fost lăsat pe bancă în partida cu Norwich. 

   West Ham se bucură de revenirea lui Carroll, care însă nu va evolua astăzi. Această partidă vine prea repede pentru fostul atacant al cormoranilor. Morrison este suspendat, în timp ce Reid și Petric sunt accidentați. 

Predicția mea ...

   Ciocănarii fac partide bune împotriva echipelor de top. Sunt sigur că nu vor veni pe Anfield cu scopul de a se apăra. Au nevoie de puncte, dar cred că ar fi mulțumiți și cu un egal. Probabil că organizarea lor defensivă va fi destul de bine pusă la punct, dar nu cred că vor rezista forței noastre de pe teren propriu. Chiar dacă în sezonul trecut aceste două formații au remizat pe Anfield, acum merg pe un 3-0 în favoarea lui Liverpool. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.