vineri, 6 decembrie 2013

Ilori și Aspas ... împrumutați?

Tiago Ilori, o tânără speranță a fotbalului portughez
   SkySports a scris astăzi despre posibilul împrumut al lui Tiago Ilori, începând din această iarnă. Vara trecută a fost adus de la Sporting Lisabona, iar echipa de pe Jose Alvalade pare a fi interesată de serviciile acestuia.
   
   Brendan a declarat că l-a adus pe Ilori pentru a asigura într-o oarecare măsură viitorul echipei în centrul defensivei. Fundașii centrali buni sunt foarte greu de găsit, iar portughezul este unul dintre ei. 

   Eu l-aș împrumuta pe Ilori la Sporting. Va beneficia de o competiție mult mai aprigă și de meciuri mai încinse, decât la echipa noastră de rezerve. Nu are șanse în momentul de față la prima echipă. Când ai în lot un Agger, Skrtel, Toure sau un Sakho, nu cred că poate Ilori să le ia locul, nici măcar pe banca de rezerve.

Iago Aspas, început promițător, dar continuare ...
   De asemenea, s-a scris despre posibilul împrumut al lui Iago Aspas la Real Betis. Acesta este unul dintre numeroasele cluburi care sunt interesate de serviciile acestuia. Adevărul este că în afară de evoluțiile bune din perioada de pregătire, nu prea l-am mai văzut mișcând. Nu știu ce să zic aici. Probabil l-aș da, doar dacă aducem un alt atacant care să confirme. De eșecuri gen Borini sau Aspas m-am cam săturat.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.