sâmbătă, 21 decembrie 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Cardiff City

Liverpool v Cardiff, finala Carling Cup din 2012
   Liverpool are șansa de a urca pe primul loc al clasamentului până la partida lui Arsenal de luni seară, asta doar dacă băieții lui Brendan Rodgers trec de Cardiff City, într-un meci care va fi transmis în exclusivitate pe Eurosport, începând cu ora 14:45.

   Cormoranii vin după o victorie răsunătoare și neașteptată în același timp, pe terenul lui Tottenham, scor 5-0. Pe teren propriu, echipa noastră a construit o fortăreață, marcând o sumedenie de goluri în ultimele întâlniri. Deci, totul e super bine pe Anfield, cu un Suarez în mare formă.

   De partea cealaltă, Cardiff nu se află într-o situație prea bună, clasându-se pe poziția a 15-a. De asemenea, în tabăra oaspeților de astăzi s-au iscat niște conflicte, patronii acordându-i un ultimatum lui Malky Mackay, managerul lor. Din ce am înțeles, șefii lor sunt niște asiatici, care nu prea au treabă cu fotbalul. În fine, cert este că Brendan i-a luat apărarea lui Mackay, cel cu care a lucrat la Watford, din câte știu.

Informații echipe

   Liverpool are disponibil cam același lot ca și pentru partida cu Tottenham. Gerrard, Sturridge și Enrique sunt în continuare accidentați. Allen și Lucas vor continua mai mult ca sigur la închidere, în timp ce în fața lor, Henderson, Coutinho și Sterling să-și îndeplinească atribuțiile, iar Suarez să pună cireașa pe tort.

   Cardiff City, echipă nou-promovată, nu are probleme cu accidentările, cu excepția lui Craig Bellamy, jucător care va fi supus unui test târziu pentru a vedea dacă va fi apt sau nu. Campbell este golgheterul acestora, cu doar trei goluri. De asemenea, atacul oaspeților de astăzi se regăsește printre cele mai slabe din ligă, cu doar 12 goluri marcate până acum.

Predicția mea ...

   În deplasare, Cardiff este destul de slabă. Nu cred că ne vor pune prea mari probleme, decât dacă vom avea noi o zi atât de proastă încât să nu ne iasă nimic. Merg pe victoria noastră la un scor răsunător, 4-0. Pariem de acum pe hattrickurile lui Suarez? :))

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.