marți, 17 decembrie 2013

Suarez, votat de suporterii britanici


   Forma lui Suarez este răsplătită în fiecare zi, prin toate laudele care îi sunt aduse și nu numai. După meciul cu Tottenham, jucătorul uruguayan a primit premiul de cel mai bun jucător al anului în campionatul britanic de fotbal, în urma voturilor suporterilor din întreaga țară. Această distincție l-a onorat pe Luis, care a ținut să mulțumească tuturor suporterilor care l-au votat, dar mai ales fanilor noștri, care au fost decisivi în stabilirea viitorului său.

   Știm prea bine acea perioadă din vară, când toate ziarele scriau despre plecarea sa, alături de interviul acordat de acesta în Uruguay, prin intermediul căruia își exprima dorința de a pleca la Real Madrid. Ei bine, la finalul declarațiilor de după acordarea acestui premiu, Suarez și-a cerut scuze pentru atitudinea sa de astă vară, când își exprima într-un mod continuu dorința de a pleca.

   Se pare că Luis se simte excelent pe Anfield și acest lucru mă bucură. Ba chiar, auzeam că este gata să-și asigure viitorul la echipa noastră, ceea ce sună și mai bine.

   Este foarte ambițios. Vorbea în aceste zile despre titlu, cum că această motivație ar putea-o ajuta pe Liverpool în următoarele partide. Să sperăm că așa va fi!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.