miercuri, 16 noiembrie 2011

Adam vrea să demonstreze !

 
   Mijlocaşul scoţian, Charlie Adam, s-a transferat la Liverpool, pentru suma de 9 milioane de lire sterline, după un sezon extraordinar la Blackpool. Acesta a marcat 13 goluri la echipa de pe Bloomfield Road, după ce a promovat în Premier League, fapt care i-a atras interesul lui Dalglish, care l-a adus imediat la Melwood.

   În ciuda faptului că a jucat titular în majoritatea partidelor din acest sezon, Adam vrea să demonstreze că performanţa sa din sezonul trecut, nu a fost o 'glumă'. 

     " Nu am jucat în Premier League, până înainte de a debuta cu Blackpool, iar oamenii mă judecă acum, dar vreau să le arăt că pot juca în prima ligă a campionatului englez, şi că sunt un jucător care merită să joace la Liverpool. "

     " La Liverpool, aşteptările sunt mai mari faţă de cele de la Blackpool. Ne aşteptăm să câştigăm în fiecare săptămână, chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat în sezonul trecut, dar acest tip de provocare îmi place. "

     " Familia mea, mama şi tata, sunt foarte fericiţi, dar nimeni nu e mai fericit decât mine, pentru faptul că joc la un club precum Liverpool. "

     " Nu toată lumea poate spune că a avut şansa să joace în faţa peluzei 'The Kop', cu 40.000 de suporteri care te împing la fiecare meci, de la spate. " a mai adăugat Charlie Adam.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.