miercuri, 30 noiembrie 2011

Shelvey - rechemat de urgenţă la echipă

 
   Site-ul oficial a lui Blackpool, a anunţat astăzi că mijlocaşul lui Liverpool, Jonjo Shelvey, care a fost împrumutat la formaţia de pe Bloomfield Road, a fost rechemat la echipa de la Melwood, de către Kenny Dalglish, ca urmare a accidentării lui Lucas.

   Mijlocaşul de 19 ani a marcat şase goluri în zece partide, pentru formaţia lui Ian Holloway, care a declarat în cursul acestei zile:

     " Ştim că Liverpool are opţiunea de a-l rechema când doreşte, şi accidentarea lui Lucas a fost motivul principal pentru care s-a recurs la acest lucru. "

     " Vreau să-i mulţumesc lui Jonjo Shelvey, dar şi lui Kenny Dalglish, pentru că l-a lăsat să vină la noi, însă vom relua legătura cu Liverpool în ianuarie, pentru a-l readuce înapoi pe Jonjo, atunci când situaţia accidentărilor se va rezolva în echipa lor. " a mai adăugat Holloway.

   Dacă s-a recurs la acest lucru, este foarte clar că Lucas Leiva este grav accidentat, şi va lipsi o perioadă mai lungă de pe gazon, dar clubul de pe Anfield nu a anunţat nimic oficial cu privire la acest lucru.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.