luni, 28 noiembrie 2011

CARLING CUP - Dilema lui Kenny Dalglish

   Kenny Dalglish este un pic îngrijorat de situaţia fizică a jucătorilor săi, ţinând cont de faptul că Liverpool va juca marţi, pe Stamford Bridge, împotriva formaţiei locale, într-un meci ce va conta pentru calificarea în următorul tur al Cupei Carling, la nici 48 de ore de la disputarea meciului cu Manchester City, din campionat.

   În aceeaşi situaţie este şi formaţia lui Roberto Mancini, care va juca tot mâine, împotriva lui Arsenal, pe Emirates.

     " 48 de ore arată puţină iresponsabilitate din partea celor care au organizat datele acestor meciuri. Nu este vorba doar de noi, ci şi de Manchester City. "

     " Să-i ceri unei echipe sau unui jucător să joace două meciuri în 48 de ore ... sună a glumă. De ce nu vine federaţia să ne vorbească ceva, sau sunt de acord cu acest lucru? "

     " Trebuie să acceptăm această situaţie, chiar dacă nu suntem de acord cu ea, dar aceasta nu trebuie să fie o scuză pentru noi. Încă nu ne-am antrenat, dar avem o echipă puternică, şi am făcut schimbări în alte meciuri din Carling Cup. Decizia cu privire la alegerea primului unsprezece va fi târzie, deoarece vrem să le acordăm tuturor jucătorilor posibilitatea de a se recupera. "

     " Jucătorii ştiu ce se aşteaptă de la ei, şi tot ceea ce putem face, este să dăm ce e mai bun pe teren, şi vom vedea ce va ieşi. " a mai adăugat Dalglish.

   Chelsea a trecut de Wolverhampton în această etapă, cu scorul de 3-0, iar Dalglish nu se aşteaptă la prea multe schimbări în formaţia londoneză, în partida din cupă.

     " Nu mă aştept ca Chelsea să facă ceva schimbări în primul unsprezece. Andre Villas-Boas a declarat că foloseşte această competiţie pentru a dezvolta abilităţile a trei jucători tineri, deci mă aştept să joace cu ei. " a declarat scoţianul de pe banca echipei de la Melwood.

   Partida cu Chelsea va avea loc marţi, 29 noiembrie, de la ora 21:45, pe Stamford Bridge.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.