duminică, 13 noiembrie 2011

TRANSFERURI - o mică trecere prin acest domeniu

   
   Încetul cu încetul, se apropie perioada transferurilor din iarnă, iar Liverpool trebuie să aducă ceva jucători, pentru a-şi întări actuala formaţie, în lupta pentru locurile de Uefa Champions League.

   Leandro Damiao este unul dintre nominalizaţi, fiind o mare speranţă a Braziliei. Se zvoneşte că Damien Comolli şi-a trimis scouterii la Porto Alegre, pentru a monitoriza situaţia acestuia, care este cotat la 18 milioane de lire sterline.

   Atacantul lui Wigan, Hugo Rodallega, este dorit şi el pe Anfield, fiind cotat la 15 milioane de lire sterline, însă se zvoneşte că Liverpool nu va oferi mai mult de şase milioane de lire sterline, pentru a-şi asigura serviciile lui.

   Mijlocaşul defensiv al Barcelonei, Seydou Keita, s-a arătat flatat de faptul că Liverpool este interesată de el. Echipa de pe Anfield ar putea oferi 14 milioane de lire sterline, pentru a-şi asigura serviciile acestuia, cu toate că şi echipa putere a Rusiei, Anzhi Makhachkala, este interesată de el.

   David Villa rămâne în continuare pe lista cormoranilor, dar preţul de 35 de milioane de lire sterline, pare a fi cam mare, Liverpool încercând să obţină un preţ cât mai mic.

   Carlos Tevez reprezintă în continuare o posibilitate pentru atacul cormoranilor, fiind dorit sub formă de împrumut, iar mai apoi, dacă acesta va face o figură frumoasă pe Anfield, va fi cumpărat definitiv, în vara anului 2012.

   Deocamdată, cam acestea sunt variantele cormoranilor pentru perioada de transferuri din iarnă, cu un procent de jucători mai mare, în atac. Se observă clar că se încearcă aducerea unui atacant de valoare, care va pune capăt problemelor din acea zonă, neacoperită de jucători precum Carroll sau Bellamy. Vom vedea în iarnă ce se va întâmpla!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.