duminică, 20 noiembrie 2011

ANALIZA MECIULUI: Chelsea 1-2 Liverpool

 
   Golul marcat de Glen Johnson în minutul 87, i-a adus victoria lui Liverpool, care se clasează acum pe poziţia a 6-a, la egalitate de puncte cu Chelsea, care se află pe poziţia a 4-a.

   După victoria din sezonul trecut, de pe Stamford Bridge, cormoranii şi-au arătat colţii şi de această dată, iar unitatea grupului şi-a spus cuvântul.

   În timp ce Dalglish se bucura ca un copil la golurile marcate de elevii săi, Villas-Boas fierbea la marginea terenului, echipa sa ajungând la trei înfrângeri, în ultimele patru partide din campionat. Ceea ce este îngrijorător pentru antrenorul portughez, este faptul că băieţii săi au fost învinşi în acest sezon şi de Arsenal, şi de Manchester United, iar acum şi de Liverpool, însă acesta nu se află nici într-o relaţie prea bună cu Roman Abramovic, boss-ul formaţiei londoneze, dar acest lucru nu ne interesează pe noi.

   Pentru Liverpool, ultimul fluier al partidei a fost ca o jucărie pe care au primit-o jucătorii, iar fanii au fost foarte mulţumiţi de prestaţia jucătorilor lui Dalglish. 

   Se pare că decizia scoţianul de a-l titulariza pe Bellamy, a fost una inspirată, după ce acesta, alături de Suarez, a reuşit să le pună mari probleme fundaşilor echipei gazdă, mai ales lui David Luiz, care a părut un pic indisciplinat. Imediat după pauză, Villas-Boas a mutat, schimbându-l pe Obi Mikel cu Sturridge. Această schimbare a fost bună doar pentru început, când atacantul formaţiei de pe Stamford Bridge a şi marcat, dar mai apoi, mijlocul un pic descoperit a lui Chelsea, după ieşirea lui Obi Mikel, nu a reuşit să străpungă mult mai puternica linie de mijloc a lui Liverpool, întărită şi mai mult, odată cu intrarea lui Henderson. 

   Când foştii jucători de pe Anfield, Torres şi Meireles, au intrat, tot stadionul era în delir, gândindu-se că Chelsea poate da lovitura, dar Johnson le-a închis gura, şi a marcat spre finalul partidei, după o cursă prinde Ashley Cole şi Malouda, rămaşi mască la finalizarea englezului de la Melwood.

STATISTICILE PARIDEI
  • POSESIE: 54% - 46%
  • ŞUTURI PE POARTĂ: 5 - 3
  • ŞUTURI PE LÂNGĂ: 13 - 6
  • CORNERE: 6 - 5
  • FAULTURI: 13 - 11
  • ATENDANŢĂ: 41,820.
   Omul meciului? Cred că nu prea îşi mai are rost această întrebare, după ce Glen Johnson a făcut o partidă excepţională, dar aştept şi opiniile voastre ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.