miercuri, 2 noiembrie 2011

Keegan - ' Liverpool poate accede în primele patru !'


'Kevin Keegan - unul dintre cei mai mari atacanţi pe care i-a avut Liverpool '

   Legendarul jucător al cormoranilor, Kevin Keegan, crede că doar Kenny Dalglish era capabil să o redreseze pe Liverpool, în acea perioadă neagră a echipei, care acum este pe sfârşite.

   Venit de 10 luni la cârma băieţilor noştri, scoţianul a făcut o treabă extraordinară, iar acum, Liverpool este de şapte meciuri neînvinsă, în toate competiţiile.

     " Cred că Dalglish a venit la momentul potrivit. Fanii aveau nevoie de cineva în care să creadă, şi doar Kenny era cel care putea face ceva, pentru că ştia clubul foarte bine. " a afirmat Keegan.

   Cormoranii se află acum pe poziţia a 6-a, la doar un singur punct de mult-râvnitul loc patru, ocupat de Chelsea Londra, iar Kevin Keegan crede că neparticiparea lui Liverpool în Europa League, este foarte benefică pentru trupa de pe Anfield, ajutându-i să-şi dorească şi mai mult o participare în Uefa Champions League, în sezonul următor. Acest lucru înlătură şi oboseala jucătorilor, care sunt implicaţi doar în Premier League, Carling Cup şi FA Cup (când aceasta va începe). 

   Întrebat despre poziţia cormoranilor la finalul acestui sezon, Keegan a replicat: " Locul patru sau trei. Motivul pentru care cred că ei au o mare şansă, este acela că nu joacă în Europa, dar după cât observ, Kenny tratează Carling Cup, ca o cupă europeană, aruncând la bătaie jucători buni. " 

     " Nu este aceeaşi presiune pe jucători, iar dacă vii de la peste 2,000 de kilometri, din Rusia, şi joci apoi în campionat, sâmbăta, este foarte obositor. Faptul că nu sunt implicaţi într-o cupă europeană, este un mare plus pentru Liverpool, şi pentru acest lucru cred că au o şansă mare de a accede între primele patru echipe. " a mai adăugat Keegan.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.