sâmbătă, 5 noiembrie 2011

DEZAMĂGITOR: Liverpool 0-0 Swansea City

 
   Liverpool nu a reuşit să câştige pe teren propriu, în faţa lui Swansea City, echipă nou-promovată în primul eşalon englez, după ce jocul cormoranilor a fost cam dezamăgitor.

   Prima repriză i-a aparţinut echipei gazde, care a ratat cea mai mare şansă a meciului, lovind bara transversală a porţii lui Vorm, portar care a apărat extraordinar. După alte ocazii ale lui Suarez, şi o singură ocazie a echipei oaspete, scorul a fost egal, la pauză.

   În repriza secundă, Swansea a arătat că vrea să atace, şi a înaintat foarte mult în terenul echipei lui Kenny, care s-a avântat spre finalul meciului în atac, având un gol anulat corect, pe motiv de offside, iar ultimele minute ale partidei, s-au desfăşurat doar în careul oaspeţilor, portarul acestora fiind eroul partidei.

   Aşadar, cormoranii pierd din nou două puncte importante, pe teren propriu, în faţa unei echipe nou-promovate, care s-a apărat extraordinar. În week-end-ul viitor nu vor fi meciuri, datorită partidelor amicale ale echipelor naţionale, iar Dalglish va avea suficient timp să pregătească meciul cu Chelsea. Este clar că trebuie să câştigăm acolo cu orice preţ.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.