joi, 3 noiembrie 2011

Shelvey - prestaţii de clasă mondială la Blackpool

 
   Kenny Dalglish nu a uitat de Jonjo Shelvey, mijlocaşul împrumutat la Blackpool, până în iarnă. Englezul a marcat pentru formaţia lui Ian Holloway, cinci goluri în şase partide, o medie excelentă pentru un mijlocaş.

   Ieri, la doar cei 19 ani ai săi, Jonjo a marcat trei goluri, în partida pe care formaţia sa a câştigat-o cu scorul de 5-0, pe terenul mult mai cunoscutei, Leeds United.

   După ce a văzut aceste lucruri, Kenny a replicat: " Este un moment fantastic pentru Jonjo! În primul meci a jucat excepţional, iar acum a marcat un hat-trick. "

     " El este un tânăr fantastic, care va avea un mare viitor în fotbal, şi este important pentru el, să ia ceea ce e mai bun dintr-o performanţă slabă, iar prestaţia bună dintr-un meci, să o pună în aplicare la fiecare partidă. "

     " Ne punem mari speranţe în el, şi suntem foarte fericiţi pentru el. Să marchezi un hat-trick în Championship - cred că îşi va aminti lucrul ăsta. " a mai adăugat Dalglish.

   Sperăm ca la iarnă, Jonjo să revină în forţă, şi de ce nu, să prindă nişte meciuri în echipa mare, iar Dalglish să ia o nouă decizie cu privire la viitorul lui. Este posibil ca acesta să fie împrumutat la Bolton, după ce aceştia şi-au arătat interesul pentru un împrumut al tânărului mijlocaş.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.