vineri, 25 noiembrie 2011

Dalglish - despre Carragher şi Bellamy

 
   Antrenorul lui Liverpool, Kenny Dalglish, l-a reasigurat pe Jamie Carragher, că încă mai are un cuvânt greu de spus la echipa de pe Anfield, cu toată că acesta a fost lăsat pe bancă, în partida cu Chelsea.

   Pe lângă acest lucru, este de aşteptat ca veteranul apărării să stea pe banca de rezerve şi la partida cu Manchester City, ţinând cont de buna evoluţie a lui Skrtel, dar şi a lui Agger, dar şi datorită faptului că atacanţii "cetăţenilor" sunt foarte rapizi, tehnici şi precişi, fapt care l-ar putea depăşi pe Jamie.

     " Carragher a revenit doar de o săptămână, după accidentarea suferită. El reprezintă o parte importantă din acest club şi din această echipă, acum şi pe viitor. "

     " Ştim prea bine ce a făcut pentru acest club, iar acest om are admiraţia şi respectul meu, şi al tuturor celor de la acest club. " a mai adăugat Dalglish.

   Pe de altă parte, scoţianul de pe banca lui Liverpool s-a arătat foarte încântat de ultimele evoluţii ale lui Craig Bellamy, atacant adus de la Manchester City. Performanţele galezului îl impresionează pe Dalglish, care îl are în vizor pentru încă o titularizare, în partida de duminică. 

     " Craig Bellamy este un fotbalist profesionist fantastic. Cunoaşte meseria pe care o face, ştie să se pregătească înainte de meciuri, şi de când a venit, este un mare plus pentru echipa noastră. "

     " Ceea ce s-a întâmplat cu Craig la alte echipe, au fost alte etape ale carierei sale, care nu mă interesează. Sunt doar interesat de munca pe care o face, şi suntem absolut mulţumiţi de ceea ce a făcut până acum, atât pe teren, cât şi în afara lui. " a mai afirmat boss-ul cormoranilor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.