marți, 29 noiembrie 2011

Drumul continuă: Chelsea 0-2 Liverpool

 
   Liverpool nu a avut o misiune foarte grea pe Stamford Bridge, aşa cum se preconiza, învingând cu scorul de 2-0, golurile partidei fiind marcate de Maxi Rodriguez şi Martin Kelly.

   Încă de la începutul primei reprize, cormoranii au preluat controlul jocului, şi cu multă siguranţă au avansat spre poarta gazdelor. Andy Carroll a ratat un penalty corect acordat de centralul partidei, şutând pe centrul porţii, lovitură la care s-a opus Turnbull. 

   După un discurs perfect a lui Kenny Dalglish, cormoranii au început repriza secundă cu temele pregătite, chiar dacă Chelsea a mai avansat puţin în terenul nostru. În minutul 58, elevii scoţianului au creat o fază excelentă, la capătul căreia s-a aflat Maxi Rodriguez, care a marcat din faţa porţii. Nu după mult timp, în minutul 63, Martin Kelly a dublat avantajul, marcând printr-o lovitură de cap, după o lovitură liberă executată de Bellamy. 

   Echipa lui Villas-Boas nu a mai putut reveni, chiar dacă au forţat prin introducerile lui Mata şi Anelka, iar cormoranii au obţinut calificarea în semifinalele Cupei Carling, acolo unde a ajuns astăzi şi Cardiff City, formaţie din Championship, dar şi Manchester City.

   Tragerea la sorţi va avea loc pe 30 noiembrie, atunci când ne vom afla adversarul din semifinală.

   Pentru Liverpool urmează partida cu Fulham, din campionat, un meci în care avem nevoie de victorie, pentru a urca în clasament. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.