marți, 29 noiembrie 2011

CARLING CUP PREVIEW - Chelsea v Liverpool

 
   Chelsea şi Liverpool se întâlnesc din nou, la nici zece zile distanţă de la ultima confruntare, atunci când formaţia lui Dalglish a obţinut cele trei puncte, după victoria cu scorul de 2-1, din campionat.

   Managerul formaţiei din capitala Angliei, Andre Villas-Boas, îşi ia toate măsurile ca Liverpool să nu triumfeze din nou, nevrând ca patronul echipei sale, Roman Abramovic, să apese butonul de panică, care îi va cutremura serios scaunul de antrenor.

   De cealaltă parte, Dalglish nu a pierdut niciodată în faţa lui Chelsea, în ultimele 12 confruntări ale sale, din postura de antrenor a echipei adverse, iar în această seară, cu toată nemulţumirea pe care o are, scoţianul îşi doreşte foarte mult o calificare mai departe, care o va duce pe Liverpool cu un pas mai aproape de mult râvnitul trofeu.

   În tabăra gazdelor, marea absenţă este John Terry, care este suspendat, în urma cartonaşului galben primit sâmbătă, în partida cu Wolverhampton, din campionat. Fernando Torres ar putea fi titular în acest meci, dar Raul Meireles nu are drept de joc, după ce a jucat pentru Liverpool, în partida cu Exeter City. Michael Essien este ieşit din calcul, după acea accidentare suferită.

   Cu toate că Dalglish este îngrijorat de situaţia fizică a jucătorilor săi, după ce acest meci are loc la nici 48 de ore de la ultima partidă jucată de Liverpool, este de aşteptat ca antrenorul scoţian să alinieze o formaţie destul de puternică, care să obţină calificarea. Craig Bellamy, Jamie Carragher şi Andy Carroll sunt aşteptaţi să revină în primul unsprezece. Nu mai punem în calcul şi situaţia lui Steven Gerrard, care este implicat într-un proces de revenire, după infecţia suferită.

   Partida din această seară va începe la ora 21:45, ora României, şi va fi transmisă în ţara noastră de Sport 1.

   Cu toţii se aşteaptă ca acest duel să fie dificil, şi aşa va fi. Sper ca băieţii să ne facă un mare cadou, mai ales colegului nostru 'Ady', care îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, iar pe această cale, întreaga comunitate îi urează un călduros 'LA MULŢI ANI!', şi să ne aducă o calificare meritată, prin prestaţia lor de astă-seară.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.