sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Dalglish - "Trebuie să muncim mult !"

   După al treilea rezultat de egalitate consecutiv, pe teren propriu, Kenny Dalglish s-a arătat foarte nemulţumit, şi a afirmat că echipa sa trebuie să-şi îmbunătăţească jocul, la antrenamente.

     " Jocul nostru a fost dezamăgitor. Swansea a jucat în modul în care ne aşteptam să joace, iar noi nu am jucat în modul în care aşteptam să jucăm. Poate că dacă golul pica la începutul partidei, când am avut şanse mari, alta era desfăşurarea meciului. " a mai replicat Kenny.

     " Din ceea ce ştim mai bine să facem, nu am făcut nimic astăzi. De obicei, suntem buni la pase şi la mişcări, dar nu ne-a ieşit acest lucru astăzi. Când ne vom întâlni la antrenamente, trebuie să trecem repede peste acest lucru. "

     " Trebuie să înţelegem, să acceptăm, că nivelul performanţei noastre de astăzi nu este de acceptat. " 

   Andy Carroll a luat bara la ţintă în prima repriză, punând în contul cormoranilor, a 10-a bară din acest sezon.

     " Portarul lor a apărat foarte bine. Este foarte important să-ţi creezi şanse, dar şi mai important este să le finalizezi. Trebuie să muncim mult! " a mai adăugat Dalglish.

   Întrebat despre situaţia lui Steven Gerrard, antrenorul cormoranilor a declarat: " Este bine! Cum am mai spus-o, recuperarea sa decurge foarte bine. " 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.