duminică, 6 noiembrie 2011

Creşte interesul pentru Tevez ...

 
   Problemele lui Liverpool la finalizare sunt vizibile, iar Dalglish caută soluţii pentru a rezolva aceste inconveniente. Una dintre soluţii pare a fi Carlos Tevez, atacantul rămas solitar la Manchester City, după ce Roberto Mancini nu îl mai include în lot. 

   Un împrumut la iarnă, până în vară, şi posibilitatea cormoranilor de a-l achiziţiona definitiv în 2012, pare a fi o soluţie viabilă pentru cele două cluburi, mai ales pentru formaţia de pe Anfield, care prin aducerea lui Bellamy, nu a resuscitat atacul cormoranilor, care suferă în continuare. 

   Agentul jucătorului argentinian, Kia Joorabchian, a dat de înţeles că Tevez ar accepta oferte venite din Premier League, iar un club precum Liverpool, i-ar stârni cu siguranţă interesul. 

   'Carlito' a marcat 52 de goluri în 83 de aparenţe, pentru Manchester City, iar un parteneriat alături de Suarez, ar fi fatal pentru echipele din Barclays Premier League. 

   Sperăm ca în iarnă să se definitiveze situaţia, iar Tevez să vină la Liverpool, şi să ajute echipa să-şi îndeplinească obiectivul propus - calificarea în Uefa Champions League.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.