luni, 7 noiembrie 2011

Suporterii lui Liverpool - un exemplu de urmat

 
   Antrenorul lui Swansea City, Brendan Rodgers, le-a mulţumit fanilor de pe Anfield, pentru modul în care i-au tratat pe băieţii săi, mai ales la finalul meciului. 

   Echipa din Ţara Galiilor a plecat de pe Anfield cu un punct, după o performanţă bună, prestată de jucătorii acesteia. La finalul meciului, întreg stadionul s-a ridicat în picioare, iar fanii lui Liverpool, împreună cu cei veniţi de la Swansea, i-au aplaudat pe jucătorii formaţiei oaspete, fapt ce nu-l prea vezi în fotbalul de astăzi, nici chiar pe majoritatea stadioanelor din Anglia.

     " Tot respectul pentru suporterii lui Liverpool, fiindcă nu cred că sunt prea multe echipe care vin pe Anfield, şi primesc aplauze din partea suporterilor formaţiei gazdă. Acest lucru a demonstrat faptul că noi am jucat bine acolo. "

     " Ideea noastră era să frustrăm mulţimea. Ei ştiu cum joacă echipa lor, şi ce poate să facă, iar aceştia au fost foarte, foarte buni. "

     " Suporterii au fost frustraţi de performanţa propriei echipe, câteodată, dar la final, au arătat o atitudine de mare clasă. " a mai adăugat Brendan Rodgers.

   Într-adevăr, este de remarcat atitudinea suporterilor noştri, care sunt cei mai buni, ca-ntotdeauna. Doar prin acest lucru, arătăm ce club de clasă este Liverpool, având toate ingredientele necesare pentru un viitor strălucit, sub conducerea 'bătrânului' Kenny. You'll never walk alone!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.