sâmbătă, 5 noiembrie 2011

AVANCRONICĂ - Liverpool v Swansea City


   Liverpool va primi vizita lui Swansea City, într-un meci ce se va disputa de la ora 17, contând pentru etapa a 11-a, din campionatul englez.

   Băieţii lui Kenny sunt neînvinşi în acest sezon, pe teren propriu, în timp ce formaţia lui Brendan Rodgers, a obţinut doar un singur punct, din deplasările făcute în acest start de campionat.

   Cu toate acestea, echipa nou-promovată se află pe poziţia a 10-a, în clasamentul la zi al campionatului britanic, în timp ce Liverpool ocupă poziţia a 6-a, la şase puncte distanţă de Swansea, şi un punct de Chelsea Londra, formaţie care ocupă în acest moment mult râvnita poziţie a 4-a.

   În tabăra gazdelor, Steven Gerrard va lipsi, după acea infecţie suferită, iar în locul său, va juca cel mai probabil, Jordan Henderson, mijlocaş care începe să se afirme. Accidentarea suferită de Jamie Carragher este ca şi rezolvată, dar medicii îi vor face un ultim control înaintea partidei, pentru a urmări dacă englezul este apt de joc, însă este foarte probabil ca Skrtel şi Agger să continue în centrul apărării.

   De partea cealaltă, managerul oaspeţilor, Brendan Rodgers, este fericit de întoarcerea lui Kemy Agustien, revenit după o accidentare, care l-a ţinut pe bancă şase săptămâni. Cu toate acestea, partida vine mult prea repede, pentru mult mai experimentatul atacant, Stephen Dobbie, care va absenta datorită unei accidentări.

   Partida de pe Anfield va fi arbitrată de Phil Dowd – experimentatul arbitru britanic.


   Aşadar, după cum spunea şi Dalglish, sperăm ca Liverpool să nu se mai încurce cu echipe mici, şi să câştige toate cele trei puncte, în partida cu echipa din Ţara Galiilor. Deşi pare un meci uşor, cormoranii vor trebui să muncească pentru a obţine ce-şi doresc, şi sperăm să obţinem o victorie la pas, bună pentru clasament şi pentru moralul băieţilor.


   P.S. Meciul Liverpool - Swansea City nu va fi transmis în România, de nici un canal.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.