sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Urmeaza alt egal pe Anfield?


     Urmează confruntarea cu Manchester City de pe Anfield. Am putea să îi spunem Derby doar dacă ne referim la ultimii 3 ani în care City "a ridicat capul" în fotbal, pentru că până de curând era o echipă de pluton. Prefer să zic confruntare pentru că nu există o rivalitate arhicunoscută între Liverpool şi City. Deci pentru mine rămâne o confruntare.

   City a avut parcurs excelent până acum în campionat rămânând şi după etapa precedentă neînvinsă. City a acumulat 34 de puncte şi stă comod pe fotoliul de lider al Premier League. Dar întrebarea este: Cât timp vor mai rezista? Pare-se că liderul se clatină, mai ales după înfrângerea din Champions League, o competiţie în care sunt anonimi. 

   Cred că acum este momentul să le demonstrăm celor de la City că imoral au ajuns pe primul loc şi că pentru a ajunge campioni le mai trebuie experienţă. Eu aseamăn echipa lor cu un copil răsfăţat care a primit totul fără să merite şi dacă îi iei o jucărie începe să plângă.

   Pentru noi, îngrijorător este faptul că echipa noastră nu e redutabilă pe teren propriu. Liverpool a obţinut 3 egaluri pe teren propriu, două în ultimele două runde consecutive jucate acasă.

   Urmează Derbyul cu City mâine, Duminică. Urmează alt egal?

   Legat de această situaţie Managerul cormoranilor a declarat următoarele: " Putem să îmbunătăţim această performanţă. În afară de a doua repriză cu Sunderland, în celelalte meciuri am dominat. 

   Problema e la finalizare, dar se va rezolva acest lucru " a încheiat Sir Kenny.

   Într-adevăr problema e la finalizare, asta înseamnă de fapt lipsa de luciditate. Băieţii ratează ocazii clare apoi plimbă mingea dar nu spre orizont până intră în criză de timp. Nu mai are rost să adaug aici şi greşelile din apărare.

   Una peste alta, ne aşteaptă un meci tare şi ştim că echipa noastră o să se mobilizeze, deci nu putem decât să avem aşteptări măreţe de la acest meci.

   "Cetăţenii"? În niciun caz nu vor avea un meci uşor pe Anfield! You'll Never Walk Alone !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.