joi, 23 august 2012

21:45 - Hearts v Liverpool


   Liverpool va disputa astăzi prima manşă a playoff-ului Europa League, jucând pe terenul echipei scoţiene, Hearts. Sorţii au decis acest lucru, iar cormoranii trebuie să obţină un rezultat bun, pentru a scăpa de emoţiile returului, care va avea loc pe Anfield Road, cu o săptămână mai târziu.

   După înfrângerea dureroasă de pe terenul lui West Bromwich Albion, Brendan Rodgers a decis să odihnească jucătorii de bază pentru partida cu Manchester City din campionat. Aşadar, Steven Gerrard, Martin Skrtel, Luis Suarez şi Glen Johnson au fost lăsaţi acasă. Jose Enrique va lipsi datorită unei accidentări, iar Joe Cole nu şi-a revenit încă după problemele medicale avute. Este de aşteptat ca Daniel Agger, Raheem Sterling, Jack Robinson, Charlie Adam şi Jordan Henderson să fie titulari, iar ultimul venit în echipă, Oussama Assaidi, ar putea debuta pentru cormorani.

   Hearts vrea să uite de înfrângerea dureroasă din sezonul trecut de Europa League, atunci când scoţienii au pierdut cu scorul de 5-0 în faţa lui Tottenham Hotspur.

   Meciul va începe de la ora 21:45 şi va avea loc pe Tynecastle Stadium. În urma înfrângerii ruşinoase din campionat, aşteptăm un alt Liverpool, cu o altfel de mentalitate, care să obţină o victorie mulţumitoare şi clară.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.