luni, 6 august 2012

Carroll - văzut ca un salvator pentru West Ham


   West Ham United rămâne interesată de atacantul cormoranilor, Andy Carroll, mai ales datorită faptului că antrenorul formaţiei londoneze, Sam Allardyce, este un mare admirator al atacantului britanic.

   Gruparea de pe Upton Park a încercat să-l aducă pe Carroll sub formă de împrumut, însă această afacere a picat, după ce jucătorul englez a refuzat orice mutare în capitala Angliei. Allardyce este de părere că dacă Andy va semna cu West Ham, echipa nou-promovată se va menţine în prima divizie fără nicio problemă.

     " Eram sigur că dacă vine Andy Carroll rămâneam fără probleme în prima ligă. Nu ne-am gândit că am putea aduce un jucător cu capacităţile lui Andy, însă acum câteva săptămâni, a existat o posibilitate de împrumut, care nu are nicio şansă în momentul de faţă. " a declarat managerul lui West Ham.

   Totodată, presa din Albion susţine că Liverpool ar fi înaintat o ofertă de 6.3 milioane de lire sterline pentru Ricardo Quaresma, iar afacerea Clint Dempsey este aproape să cadă, după ce Liverpool şi Fulham nu ajung la nici o înţelegere.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.