duminică, 5 august 2012

Ce mai e pe piaţa transferurilor ?


   Mai sunt două săptămâni până la startul sezonului competiţional din Albion, iar Brendan Rodgers lucrează intens la transferuri. Conform spuselor sale, Liverpool va mai transfera câţiva jucători, preferând ca acest lucru să se întâmple până la disputarea primei etape din Barclays Premier League, pentru a avea un lot destul de sudat, cât mai repede cu putinţă.

   Presa din insulă postează în fiecare zi diferite ştiri despre echipa de la Melwood, mai mult sau mai puţin adevărate.

   Clint Dempsey este ţintit în continuare de cormorani, însă Fulham ţine de preţ şi vrea 10 milioane de lire sterline pe jucătorul american.

   Joe Allen este foarte aproape de a semna, însă cormoranii trag de preţ şi vor să-l aducă pentru mai puţin de 15 milioane de lire sterline.

   Un alt jucător care a reapărut pe lista de transferuri este Daniel Sturridge. După ce a fost ţintit în trecut de Liverpool, atacantul lui Chelsea a apărut şi pe lista lui Rodgers, care pare să se orienteze spre jucătorii tineri.

   În ciuda pactului încheiat cu Swansea, Rodgers îl doreşte pe Scott Sinclair, un jucător de viitor. Winger-ul galezilor a făcut senzaţie în ultimul sezon de Premier League, iar acum, fostul său antrenor, îl doreşte pe Anfield.

   După cum se observă, managerul cormoranilor îşi îndreaptă atenţia spre partea de atac a echipei, acolo unde Liverpool suferă cel mai mult. Cu siguranţă, trebuie acoperită aripa dreaptă, însă trebuie lucrat mult la faza de finalizare, pentru a transforma jocul nostru de dominare în goluri, şi automat în victorie.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.