joi, 9 august 2012

Bellamy spre Cardiff, Agger pe val . . .


   Brendan Rodgers a confirmat astăzi că Liverpool se află în discuţii cu Cardiff City, în ceea ce priveşte transferul lui Craig Bellamy. Jucătorul galez doreşte să se întoarcă în ţara natală, iar la cei 33 de ani, Cardiff ar putea deveni ultima destinaţie din cariera sa de fotbalist.

     " Suntem în discuţii cu Craig şi cu Cardiff City. Am avut o discuţie cu el înainte de a veni aici şi pot să spun că este un mare fan al lui Liverpool. Are 33 de ani şi a călătorit prin întreaga ţară, iar acum are câteva motive personale. Analizăm situaţia lui, însă îi urăm toate cele bune pe viitor şi vom merge înainte. " a declarat Rodgers, care dă de înţeles prin această declaraţie că Bellamy va pleca mai mult ca sigur de la Liverpool.


   Pe de altă parte, Rodgers a vorbit şi despre zvonurile ce ţin de o posibilă mutare a lui Daniel Agger la Manchester City. Aceasta se poate realiza, însă doar în cazul în care Liverpool primeşte banii meritaţi de jucătorul danez - în jur de 30 de milioane de lire sterline.

     " Daniel este un jucător de top şi nimeni nu vrea să-şi piardă vedetele. Este aici de şapte ani, iubeşte clubul şi suporterii, însă orice jucător are preţul său şi vom vedea ce se va întâmpla. " a susţinut Brendan.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.