vineri, 17 august 2012

Un sezon greu...




   
   După cum ştiţi, mâine începe noul sezon de Premier League, un sezon de la care cu toţii avem aşteptări mari. După atâtea campionate ratate, pline de dezamăgiri şi frustrări, sperăm ca acesta să fie sezonul pe care îl aşteptăm, iar la sfârşitul celor 38 de partide numele echipei noastre să se regăsească între primele 4 echipe ale campionatului englez, adică pe o poziţie de Champions League, competiţie de care, să recunoaştem, ne este foarte dor...

   Echipa noastră va debuta în deplasare la West Bromwich Albion, o echipă bună care a plecat în aprilie cu 3 puncte de pe Anfield şi care a terminat la doar 5 puncte în urma noastră campionatul trecut. La ultima întâlnire de pe The Hawthorns, stadionul echipei West Brom, Liverpool s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Charlie Adam şi Carroll în prima repriză. O victorie este obligatorie şi acum, pentru a le da un moral bun jucătorilor, mai ales că în următoarele două etape Liverpool va disputa două meciuri, aparent mai grele, împotriva echipelor Manchester City şi Arsenal.

   Ultimele 3 sezoane au reprezentat un coşmar pentru toţi fanii acestui club legendar, însă e timpul să ia sfârşit aceste sezoane. Liverpool este echipă de Champions League şi trebuie să joace în această competiţie. Am încredere în Rodgers şi cred că este capabil să ducă echipa în fruntea clasamentului, chiar dacă are un lot, oarecum, inferior altor echipe, care cu bani mai mulţi şi cu performanţele din ultimii ani au ademenit jucători cu nume mai mari. Eu cred şi sper din suflet, ca fiecare dintre voi, că acesta va fi un sezon memorabil care ne va aduce multe satisfacţii, iar la sfârşit ne vom bucura cu toţii de ce a reuşit Liverpool în acest campionat. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.