vineri, 24 august 2012

Mancini: " Liverpool se poate bate la titlu !"

 
    Liverpool va disputa duminică primul meci pe teren propriu din noul sezon, iar adversarul este pe măsură - Manchester City. Antrenorul cetăţenilor, Roberto Mancini, este de părere că Liverpool este o candidată serioasă la titlu în acest sezon.

   Cormoranii au început cu o înfrângere noul sezon, însă managerul italian îşi aminteşte de partidele din sezonul trecut în care Liverpool a surclasat-o pe City, cu ajutorul atmosferei grozave de pe Anfield.

     " Cred că Liverpool se va bate la titlu în acest sezon pentru că joacă bine, au adus câţiva jucători buni, au un antrenor bun şi şi-au schimbat stilul de joc. "

     " Orice meci jucat pe Anfield este cu adevărat greu. Ei (Liverpool) vin după o înfrângere nemeritată la West Bromwich, dar fotbalul este ciudat. Cred că va fi un meci greu. " a declarat Mancini.

   Boss-ul campioanei nu crede că rezultatul partidei dintre West Bromwich şi Liverpool demonstrează valoarea cormoranilor sau valoarea antrenorului.

     " Liverpool poate avea o problemă în prima lună, aşa cum au toate echipele care au antrenori noi, însă cred că au o echipă destul de puternică pentru a se bate la titlu. "

     " Când Liverpool joacă acasă, întotdeauna este dificil pentru oponenţi. " a mai adăugat managerul italian.

   Liverpool şi Manchester City se întâlnesc duminică de la ora 18.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.