vineri, 31 august 2012

UPDATE: Fulham refuză prima ofertă pentru Dempsey


   Mai sunt doar trei ore până la încheierea perioadei de transferuri, iar Liverpool are nevoie de întăriri. Lista lui Brendan Rodgers se scurtează, iar liniile telefonice se înroşesc.

   Dintre cei prezenţi pe ultima listă prezentată a antrenorului nostru, doar unul are şanse reale să vină pe Anfield - Clint Dempsey. Se pare că Fulham a refuzat o primă ofertă venită din partea lui Liverpool, iar cormoranii vor trebui să pluseze, pentru a-l aduce pe jucătorul care-şi doreşte foarte mult să joace pentru gruparea noastră. Alături de noi, Tottenham Hotspur mai este interesată de acest jucător, iar negocierile vor continua cu siguranţă până spre ultimele minute care prefaţează gongul final.

   De asemenea, Arsenal pare să-l fi convins pe Theo Walcott să nu plece, după ce presa a anunţat că jucătorul englez a acceptat să discute cu gruparea de pe Emirates o prelungire a contractului.

   Şansele lui Sturridge de a veni pe Anfield sunt nule, ţinând cont că jucătorul lui Chelsea se află în aceste momente pe banca de rezerve a echipei sale, în meciul pe care aceştia îl dispută împotriva lui Atletico Madrid, ce ţine de Supercupa Europei.

   Un alt jucător care are mari şanse de a ajunge pe Anfield este Yossi Benayoun. Israelianul nu-şi mai găseşte loc în echipa lui Chelsea, chiar dacă a jucat în trecutul apropiat pentru Liverpool.

Aşteptăm un eventual transfer ... hai cu pariurile ... cine vine şi cine nu vine?



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.