vineri, 17 august 2012

ARTICOL: Cine este Oussama Assaidi ?


   Oussama Assaidi este al treilea transfer al cormoranilor din această vară, realizat contra sumei de 3 milioane de lire sterline. Liverpool l-a cumpărat de la Heerenven, urmând să efectueze vizita medicală.

   Acest jucător marocan s-a născut pe 15 august 1988, având 24 de ani. Este un produs al academiei lui AZ Alkmaar, iar primul său club mai important din carieră a fost De Graafschap, pentru care a marcat 6 goluri în 17 meciuri. Heerenven a pus ochii pe el, chiar dacă nu a intenţionat să cumpere jucători. Startul greu al echipei care a eliminat recent Rapidul nostru şi situaţia bună în care se afla Assaidi la De Graafschap (5 goluri în 5 meciuri), i-au făcut pe aceştia să-l cumpere în ultima zi a perioadei de transferuri. Încetul cu încetul, marocanul şi-a găsit locul în primul 11, ajutând echipa să scape de emoţiile retrogradării.

   În următorul sezon, Assaidi a devenit un jucător cheie în echipa olandeză, practicând un joc foarte plăcut. Împotriva campioanei Twente, Oussama a marcat primul hat-trick al carierei sale, fiind servant la două goluri şi obţinătorul unui penalty, în victoria cu 6-2 a echipei sale. Imediat au venit şi convocările la naţională, iar PSV Eindhoven l-a remarcat, însă winger-ul marocan a rămas la Heerenven.

   Pe 16 august 2012, Liverpool l-a achiziţionat, iar Rodgers a întărit o parte a atacului său cu un jucător care va trebui să se bată pentru postul de titular, însă calităţile sale precum driblingul, şutul, viteza şi inteligenţa sa de a rezolva orice fază vor reprezenta un avantaj pentru a-i fura ochii lui Brendan Rodgers, care i-a arătat încrederea pe care o are în el prin această mutare.

   Sperăm că va face treabă, iar după câte am văzut în acest videoclip, Oussama Assaidi este un jucător foarte talentat, care ar putea face senzaţie la Liverpool. Vă las pe voi să vă uitaţi şi să comentaţi ...


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.