duminică, 12 august 2012

Amical lejer



     Când echipe răsărite peste noapte în campionatul englez îşi dispută Charity Shield, sau Supercupa Angliei, noi jucăm un amical de pre-sezon cu echipa antrenată de un fost jucător legendar de-al nostru. Dar e bine şi aşa.

   Privind cu un an în urmă avem motive de bucurie. În ultimul meci de pregătire care a precedet debutul în noul sezon, Hull City ne-a umilit cu scorul de 3-0. Rezultatul împotriva celor de la Leverkusen este îmbucurător. Hull e o echipă engleză de ligă secundă, Leverkusen e o echipă germană de primă ligă cu pretenţii în Europa. Deci e un salt considerabil pe care putem să îl punem pe plusul de concentrare.

   Acum când echipei să spunem că îi merge bine, acum cred că ar trebui să criticaţi echipa, dar nu la modul critic. Poate ar fi lucruri pe care Rodgers ar trebui să le îndrepte.

   Mie de exemplu nu mi-a plăcut că echipa plimbă prea mult mingae în apărare. Sau lipsa de curaj de a verticaliza la timp, la mijlocul terenului,  în atac mai ales. Poate asta ţine de mentalitatea jucătorilor, sau de mentalitatea managerului, dar aceste lucruri încă sunt maleabile.

   La finalul zilei, doar lacrimile uriaşului nostru prieten la revenirea pe Anfield contează.

   You’ll Never Walk Alone Hyypia!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.