miercuri, 15 august 2012

Rodgers mai aduce jucători !

   Brendan Rodgers nu şi-a spus ultimul cuvânt pe piaţa transferurilor, sugerând astăzi că Liverpool va mai avea parte de câteva întăriri, înainte de încheierea perioadei de transferuri.

   Fabio Borini şi Joe Allen au venit până acum la echipa ce se pregăteşte la Melwood, însă presa din Albion scrie zilnic despre posibile veniri ale unor jucători precum Dempsey, Tello, Sahin, Adam Johnson sau Gaston Ramirez.

     " Sunt în discuţii cu alte cluburi pentru diferiţi jucători, iar cei care se ocupă de acest lucru muncesc din greu. Sperăm ca în următoarele săptămâni să ne bucurăm de mutările ce le vom face. "

     " Încercăm să găsim jucătorii cu profilul de care avem nevoie pentru echipa noastră. Cum am spus, sper că vom mai aduce câţiva fotbalişti până la finalul lunii august. "

     " Nu am adus jucători suficienţi şi vor fi multe schimbări ce ţin de plecări şi de veniri, până la încheierea perioadei de transferuri. De-abia atunci vom putea începe o adevărată călătorie, cu speranţa că vom avea o campanie bună. " a declarat Rodgers.



LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.