luni, 27 august 2012

Ultimele zvonuri despre transferul lui Dempsey ...



   Clint Dempsey este un nume despre care presa din Albion nu prea a mai scris în ultimul timp, ţinând cont de mutarea lui Nuri Sahin la Liverpool. Acum, odată ce s-au liniştit apele sosirii jucătorului turc, cu gândul la puţinele zile rămase din perioada de transferuri, interesul unor echipe pentru jucătorul lui Fulham s-a intensificat.

   De mai bine de o lună, ştirile care îl dădeau pe Clint Dempsey ca şi transferat la Liverpool au cutreierat site-urile de fotbal din întreaga lume, însă nici acum acest transfer nu s-a concretizat. Managerul formaţiei de pe Craven Cottage, Martin Jol, este foarte frustrat, după ce jucătorul american a refuzat să mai joace pentru echipa sa, iar plecarea acestuia pare iminentă.

   După Liverpool, care nu prea vrea să plătească cele 10 milioane de lire sterline cerute de Fulham, a apărut şi interesul unor echipe precum Sunderland sau Tottenham Hotspur. Managerul lui Spurs, Andre Villas-Boas, a încercat în această vară să-şi întărească atacul, mai ales după ce Luka Modric s-a înţeles cu Real Madrid, însă ofertele pentru Willian şi Leandro Damiao au eşuat. Acum, boss-ul portughez îşi cam întoarce privirea către Dempsey, dar nici oficialii echipei de pe White Hart Lane nu prea doresc să atingă preţul cerut de Fulham.

   Suporterii lui Liverpool sunt de părere că echipa lor ar mai avea nevoie de un winger, iar jucătorul american este cam cel mai potrivit. Situaţia acestuia este nasoală, însă viitorul starului în vârstă de 29 de ani poate fi decis în următoarele zile. Brendan Rodgers şi-a exprimat dorinţa de a mai aduce jucători, aşa că ... totul este posibil!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.