vineri, 10 august 2012

Allen IN, Bellamy OUT ?

Joe Allen (centru) - în tribunele de pe Anfield la meciul de ieri

   Presa din Albion scrie astăzi că managerul cormoranilor aşteaptă finalizarea mutării lui Joe Allen pe Anfield, după ce Liverpool şi Swansea City s-au înţeles.

   Mijlocaşul galez a fost în tribune la victoria cormoranilor în faţa lui Gomel, iar Brendan Rodgers speră că mutarea se va finaliza până la începerea acestui week-end.

     " Transferul este iminent. Nu am auzit toate ştirile pentru că pregăteam jocul cu Gomel, însă sperăm ca mutarea lui Allen să se finalizeze în următorele 24 de ore. " a declarat Rodgers, conform presei din Albion.

   Înaintând oferta de 15 milioane de lire sterline, Liverpool activează clauza lui Joe Allen, care şi-a exprimat dorinţa de a părăsi gruparea de pe Liberty Stadium, iar Swansea trebuie să accepte situaţia.

   Dacă Allen este principalul vizat în ceea ce privesc venirile, Craig Bellamy este jucătorul de care se leagă cele mai multe zvonuri la capitolul plecări. Se pare că divizionara secundă, Cardiff City, doreşte să-l achiziţioneze cu orice preţ, iar conform presei, jucătorul galez al cormoranilor va efectua cât de curând vizita medicală la echipa galeză.

   Toate zvonurile sunt emanante de ziarele din insulă, dar până nu vedem ceva concret, nu putem decât să discutăm şi să aşteptăm.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.