miercuri, 29 august 2012

Pfff . . . zvonuri, mutări în echipă . . . suntem curioşi


   Mai sunt 48 de ore până la încheierea perioadei de transferuri, iar echipele din Albion trag tare pentru a aduce ultimele întăriri. Brendan Rodgers a anunţat că mai doreşte să aducă câţiva jucători, iar mijloacele de negociere se înroşesc în urma utilizării excesive.

   Theo Walcott pare a fi numele jucătorului care are cele mai mari şanse de a ajunge pe Anfield, după ce acesta a refuzat să-şi prelungească contractul cu Arsenal. Cum înţelegerea sa cu gruparea de pe Emirates Stadium expiră vara viitoare, Wenger trebuie să-l convingă în următoarele 48 de ore să semneze un nou contract sau să-l vândă. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, antrenorul francez îl va pierde pe Walcott gratis după încheierea acestui sezon. Manchester City şi Liverpool stau la pândă, iar o posibilă mutare ar putea fi forţată până la încheierea perioadei de mercato. Gruparea din nordul Londrei cere cam 12 milioane de lire sterline pentru Walcott, o sumă deloc mare pentru un jucător de o astfel de valoare. City este interesată şi de Scott Sinclair, toate aceste informaţii ducând la o întâietate a lui Liverpool în ceea ce priveşte transferul lui Theo.

   Situaţia lui Jay Spearing nu este deloc plăcută, după ce micuţul mijlocaş britanic trebuie să-şi găsească echipă repede, nefiind inclus în planurile antrenorului Brendan Rodgers. Conform presei din insulă, cinci echipe sunt interesate de acesta (QPR, Southampton, Wolves, Bolton, Aston Villa), iar plecarea pitbull-ului englez pare a fi iminentă.

   Forma bună a lui Raheem Sterling îl pune pe gânduri pe Stewart Downing, a cărui carieră pe Anfield este pusă în pericol. Mijlocaşul adus de la Aston Villa a fost folosit pentru 30 de minute în deplasarea de la Hearts pe postul de fundaş stânga, iar Rodgers a rămas impresionat de evoluţia acestuia în acea parte. Se pare că managerul nord-irlandez intenţionează să-l folosească tot acolo, şi folosindu-se de abilităţile sale ofensive, să atace într-un mod fabulos poarta adversarului. Vom vedea ce va ieşi ...

   Puţină răbdare şi se termină perioada de transferuri, iar noi stăm cu gândul la următorul şi poate ultimul jucător care va veni. Să fie Walcott, să fie Dempsey, să fie Sturridge? ... Vom vedea!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.