miercuri, 22 august 2012

Care va fi cel de-al patrulea transfer?

   Au mai rămas 10 zile până când perioada de transferuri se va încheia, iar până acum la Liverpool au sosit doar 3 jucători, Borini, Allen şi Assaidi. Cu toţii ne mai dorim măcar un transfer, să mai vină măcar un jucător care să îmbunătăţească jocul echipei. Dar oare mai vine cineva? Trebuie...


   Liverpool este pregătită să reînceapă negocierile cu Bologna pentru Gaston Ramirez. Până acum acesta a fost dat cam de două ori ca şi transferat la Liverpool, însă nu s-a concretizat nimic. Acum câteva zile tânărul uruguayan părea că a ales-o, surprinzător, pe Southampton, însă negocierile au căzut în ultimul moment, iar Ramirez este în continuare jucătorul Bologniei. Brendan Rodgers şi-l doreşte în continuare pe uruguayan, iar Liverpool ar putea oferi 18 milioane de lire sterline pentru jucătorul de 21 de ani. Rămâne de văzut cum se va termina această telenovelă, care durează de foarte mult timp.


   Un alt jucător care s-a aflat de multe ori foarte aproape de un transfer pe Anfield şi se află şi în continuare este Clint Dempsey. Acesta şi-a exprimat de mai multe ori dorinţa de a ajunge la Liverpool. Patronul echipei îşi doreşte foarte mult să-l păstreze în continuare la Fulham, însă şi Dempsey îşi doreşte la fel demult un transfer la o echipă mai importantă, iar Liverpool ar putea fi următoarea sa destinaţie. Managerul cormoranilor crede că jucătorul american ar putea ajuta foarte mult echipa pe plan ofensiv, acolo unde suferă de foarte mult timp, iar acest transfer are şanse foarte mari de reuşită. Vom vedea...


   Adam Johnson este o ţintă mai veche a cormoranilor, acesta fiind dorit la Liverpool încă de pe vremea lui Kenny Dalglish. Nefiind în planurile lui Roberto Mancini la Manchester City şi prinzând din ce în ce mai rar echipa, Johnson îşi doreşte un transfer la o echipă unde să joace, iar Liverpool, Tottenham şi Sunderland şi-au manifestat dorinţa de a-l achiziţiona. Se zvonea că Johnson ar putea ajunge pe Anfield plus o sumă de bani în schimbul lui Daniel Agger, însă Rodgers nu a fost de acord cu acest lucru. Downing ar putea contribui la acest transfer, fiind foşti colegi şi prieteni apropiaţi. Şi în cazul acestui transfer vorbim de şanse mari de reuşită, însă deocmadă nu putem decât să aşteptăm.

   Aceşti 3 jucători par a fi cel mai aproape de Liverpool, însă nu se ştie, ar putea apărea peste noapte nume noi. Oricum şansele ca unul din aceste trei transferuri să se facă sunt foarte mari. Până la finalizarea următorului transfer, dacă va fi şi probabil va fi, nu putem decât să comentăm zvonurile care apar. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.