duminică, 12 august 2012

PE UN DRUM BUN: Liverpool 3-1 Bayer Leverkusen


   Liverpool a câştigat ultimul amical înainte de începerea noului sezon, după ce a trecut cu scorul de 3-1 de gruparea germană antrenată de Sami Hyppia, Bayer Leverkusen, la capătul unui meci frumos.

   Brendan Rodgers a început cu Sterling în primul 11, care a deschis scorul rapid, în minutul 3, în urma unei faze foarte frumoase, la care tânărul jucător a driblat câţiva oameni şi a plasat mingea la colţul lung. În minutul 30, Lucas Leiva a mărit avantajul cormoranilor. Lovitura liberă executată spre poartă a ajuns la Suarez, iar din pasa unui adversar, mingea a ajuns la jucătorul brazilian, care a marcat rămânând cu poarta goală.

   În repriza secundă, Carroll a dus scorul la 3-0, în urma unui şut din afara careului, care a pătruns în poarta nemţilor, cu ajutorul goalkeeper-ului oaspeţilor. Leverkusen a marcat golul de onoare prin Sam, care a trimis un şut foarte frumos către poarta lui Reina, depăşit la acea fază.

   Aşadar, Hyppia a revenit pe Anfield, însă din postura de antrenor, şi a dat de o echipă îmbunătăţită a lui Rodgers, care a reuşit să schimbe multe lucruri într-un timp foarte scurt. Se pare că băieţii încep să adore stilul antrenorului nord-irlandez, care vrea cu orice preţ să ducă echipa de pe Anfield pe culmile gloriei. 

   Liverpool debutează în Premier League sâmbătă, într-un meci în care se va deplasa pe The Hawthorns, pentru a juca împotriva echipei lui Steve Clarke, West Bromwich Albion.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.