sâmbătă, 11 august 2012

Rodgers - doar laude la adresa lui Allen


   Brendan Rodgers este foarte mulţumit de aducerea lui Joe Allen pe Anfield, transfer realizat după multe negocieri între cele două părţi implicate. Managerul cormoranilor îl cunoaşte destul de bine pe galez, care va face senzaţie pe Anfield, conform spuselor sale.

   După Fabio Borini, Allen este al doilea transfer al cormoranilor, care doresc să mai aducă doi-trei jucători de profil ofensiv. Rodgers a insistat că abilitatea lui Joe de a păstra calmul şi posesia mingii în condiţii de presiune îl transformă pe acesta într-un jucător unic în Anglia.

     " Acest băiat, când îl veţi vedea jucând, veţi spune că este un fotbalist de talie europeană. Este unic pentru că este un fotbalist britanic care nu dă mingea adversarului. "

     " Când are balonul la picior este incredibil. La cei 22 de ani pe care îi are, puterea sa de muncă şi intelingenţa pe care o are în timpul jocului sunt înfricoşătoare. Veţi vedea când va intra în echipă ce diferenţă poate face. Înţelege jocul foarte bine şi este îndrăgostit de fotbal. "

     " Vrea mingea tot timpul şi are atât de mult curaj când joacă. Cred că se va potrivi de minune cu ceilalţi jucători pe care îi avem la club. " a declarat Brendan Rodgers.

Pentru cei care nu-l cunosc aşa bine ...


   Nu ştiu cum se face, dar simt că Joe Allen va deveni plăcerea mea din echipa lui Liverpool, înlocuindu-l pe Jordan Henderson care nu prea a confirmat. Deocamdată nu comentez nimic, dar aştept să-l văd la treabă ... 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.