duminică, 28 aprilie 2013

Borini este pe drumul cel bun!


   Una dintre zonele pe care Brendan Rodgers trebuie să o cântărească serios la finalul acestui sezon este atacul. Stilul implementat de antrenorul nord-irlandez implică titularizarea unor atacanţi combinativi, de viteză, care au puterea de a străpunge apărarea adversă printr-o mică chichiţă.

   După meciul de ieri, am început să mă gândesc la Borini şi Carroll. Cred că unul dintre ei va pleca în vară, iar cele mai mari şanse le are Big Andy. Englezul este un Target Man înnăscut, cu caracteristicile pe care le cunoaşteţi şi voi. A marcat şi în această etapă, iar West Ham pare să-l dorească definitiv. Se mulează perfect cu stilul adoptat de Allardyce pe Boleyn Ground. Este clar că transferul său a fost şi este unul ratat, dar consider că trebuie să rezolvăm situaţia cât mai bine la finalul acestui sezon.

   Cred că ne vom baza în sezonul viitor pe Suarez şi Sturridge, iar al treilea atacant care ar putea fi o alternativă pentru Rodgers este Fabio Borini. Italianul a avut un sezon prost. Accidentarea l-a ţinut pe bancă ceva timp şi nimeni nu-i mai dădea vreo şansă de revenire în actuala competiţie. Totuşi, acest atacant a reuşit să marcheze ieri primul său gol din Premier League, iar bucuria a fost pe măsură.

   Îl doresc în continuare pe Borini la Liverpool, în dauna lui Carroll, care chiar dacă îmi este şi el pe plac, nu cred că se integrează mai bine decât Fabio în stilul de joc implementat de Brendan. Dacă nu va mai avea probleme cu accidentările, iar şansele pe care le va primi vor fi suficiente, sunt sigur că va da randament, trecând din tabăra transferurilor eşuate, în cea a transferurilor reuşite.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.