marți, 23 aprilie 2013

Suarez - vedeta etapei în Albion


   Gestul lui Suarez din partida cu Chelsea a fost şi este unul stânjenitor. Să muşti un jucător pe un teren de fotbal ... ceva ieşit cu mult din comun.

   Când dădea senzaţia că totul merge foarte bine pentru el, atunci a recurs la această acţiune nedemnă de un club precum Liverpool.

   Cred că singura parte bună pe care o pot extrage din toate cele întâmplate este reprezentată de neîntrecuta sete de a juca fotbal pe care o are jucătorul sud-american. Omul ăsta este nebun după acest sport. Vrea să joace tot timpul. El vrea să fugă, el vrea să centreze, el vrea să marcheze. Totuşi, la asemenea incidente ies în evidenţă doar aspectele negative.

   Uruguayan-ul nu este la prima abatere, iar sancţiunile nu au încetat să apară. Liverpool l-a amendat cu 300.000 de euro, iar federaţia îi pregăteşte o suspendare mai mare de trei meciuri (suspendarea standard în astfel de situaţii). De asemenea, este foarte posibil ca jucătorul nostru să rateze atât restul sezonului, cât şi începutul sezonului următor. Ce i-ar aduce o astfel de sancţiune? Doar rele. Va ieşi din cursa pentru Jucătorul Sezonului, va rata câştigarea titlului de golgheter, va rata atât de multe partide în care şi-ar fi dorit să joace, iar imaginea sa va fi afectată.

  Am observat că mulţi 'suporteri' ai cormoranilor cereau ca starul echipei noastre să plece. Fiţi serioşi, oameni buni! Chiar vreţi ca cel mai bun şi mai eficient jucător al nostru să plece?! Eu unul nu îmi doresc şi nu mi-aş dori acest lucru niciodată. Trebuie să recunoaştem că avem nevoie de el. E adevărat, trebuie să mai lucreze la comportament, dar nu trebuie să plece. Asta nu.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.