miercuri, 10 aprilie 2013

Suarez trebuie să rămână!


   Sezonul 2012-2013 încă nu s-a încheiat. Mai sunt de jucat încă 6 etape, adică 18 puncte puse în joc. În ciuda acestui lucru, zvonurile legate de o posibilă plecare a lui Suarez continuă. Totuşi, un lucru este cert pentru noi - Luis trebuie să mai rămână pentru încă un sezon la Liverpool. Asta ne dorim cu toţii.

   Bayern Munchen şi Juventus Torino stau la rând pentru a obţine semnătura lui Suarez, iar acest fapt trebuie să ne îngrijoreze. Nu ştiu dacă gruparea italiană îl atrage prea mult pe starul nostru, însă nemţii o fac. Proiectul lor cu Guardiola la cârmă este unul măreţ ... şi când te mai gândeşti că fratele lui Pep este impresarul lui Suarez, te şi ia cu dureri de cap.

   În vara lui 2012, Liverpool i-a prelungit contractul jucătorului uruguayan, oferindu-i un salariu mult mai bun, meritat pe deplin, alături de o clauză care să ne avantajeze şi pe noi, în cazul plecării acestuia, dar nu trebuie să ne gândim la asta.

   Sezonul curent este dus pe apa sâmbetei, dar următorul nu trebuie să mai fie aşa. Dacă va fi, vor pleca o mulţime de jucători buni, printre care şi Suarez. Nu-i vom putea învinovăţi pentru că ar avea toate motivele să o facă. Cred că şi până acum puteau pleca mulţi, dar schimbările de antrenori şi proiectele propuse de aceştia, mai credibile sau mai puţin credibile, i-au ţinut la Melwood pe cei care vroiau să plece.

   Nu trebuie să mai ratăm Champions League şi în sezonul următor. Acela trebuie să fie principalul nostru obiectiv. Nu ne mai permitem sezoane ratate sau reorganizări ale echipei în fiecare an. A venit Brendan Rodgers şi trebuie lăsat să-şi facă treaba. Banii pe transferuri trebuie cheltuiţi cu cap, iar Liverpool trebuie să fie pe cai mari în următorul sezon.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.