vineri, 12 aprilie 2013

Reading v Liverpool


   După egalul cu West Ham, Liverpool se deplasează în această etapă pe terenul lui Reading, echipă aflată pe ultima poziţie a clasamentului Premier League. Partida de pe Madejski trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate, chiar dacă cele două echipe sunt despărţite de multe locuri.

   Formaţia lui Nigel Adkins nu o duce prea bine, venind după o înfrângere dureroasă pe teren propriu, scor 0-2 cu Southampton. Kebe este singurul jucător indisponibil, iar Akpan este în dubii. În rest, noul manager al lanternei roşii are tot lotul la dispoziţie.

   De partea cealaltă, Downing poate juca fără probleme, după ce starea sa a fost pusă sub semnul întrebării, datorită schimbării rapide în care a fost implicat, în duelul de etapa trecută. Sterling are şanse foarte mici de a juca (aproape nule), iar Borini, Allen şi Kelly rămân indisponibili.

   Partida va începe de la ora 17:00, fiind transmisă în România de canalul DigiSport 2.

   Ca o părere finală ... ar trebui să-i zdrobim pe Reading. Nu joacă cine ştie ce, mai ales acum când au un antrenor nou, cu un alt stil de joc. Am spus-o imediat că oficialii de pe Madejski au făcut o mare greşeală pentru că l-au dat afară pe McDermott. Şi-au semnat retrogradarea, aşa cum începe să fie şi cu QPR, în ciuda lotului destul de puternic pe care îl are Redknapp la dispoziţie. Totuşi, va fi un meci destul de greu şi pentru noi, ţinând cont că ei îşi propun victoria în fiecare etapă, datorită situaţiei jalnice din clasament.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.