vineri, 19 aprilie 2013

Cum va fi primit Benitez pe Anfield?


   Duminică, Anfield Road va găzdui derby-ul etapei din Barclays Premier League, dintre Liverpool şi Chelsea Londra. Este un meci foarte aşteptat, mai ales datorită faptului că fostul antrenor al cormoranilor, Rafa Benitez, se va întoarce pe stadionul unde a făcut performanţă.

   Declaraţiile spaniolului nu au încetat să apară înainte acestei dispute. Încă ţine la Liverpool, iar familia lui locuieşte chiar şi acum în acest oraş. Ba chiar, ibericul este sigur că o să se întoarcă ca antrenor la Liverpool într-o bună zi, ceea ce a fost doar o simplă scânteie pentru presă, care a dezbătut intens acest subiect preţ de câteva zile. De asemenea, Rafa îi doreşte tot binele din lume lui Liverpool, sperând că această va câştiga toate meciurile până la finalul sezonului, cu excepţia celui cu Chelsea, actuala sa formaţie. Manager spaniol vrea să câştige pe Anfield.

   Un aspect foarte interesant este acela al primirii pe care o să i-o facă suporterii noştri. Cred că fanii echipei de la Melwood vor aprecia ceea ce a făcut Benitez, iar reacţia va fi pe măsură. Voi ce primire credeţi că merită Rafa: una călduroasă sau una rece? Eu optez pentru una călduroasă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.