marți, 2 aprilie 2013

Carragher - despre situaţia lui Gerrard


   Toată suflarea cormorană aşteaptă următorul moment - prelungirea contractului unui jucător emblematic precum Steven Gerrard. Liverpool este într-o perioadă grea, iar experienţa unui jucător de talia englezului este absolut necesară la clubul nostru, în lupta pentru atingerea obiectivelor propuse în următorii ani.

   Jamie Carragher a vorbit astăzi despre situaţia lui Stevie. Actualul vice-căpitan al echipei este sigur că Gerrard îşi va prelungi contractul, jucând totodată până la finalul carierei pe Anfield, aşa cum o face el în momentul de faţă. Aşa simt şi eu ... Gerrardinho se va retrage îmbrăcând tricoul lui Liverpool, urmând să preia o funcţie importantă în cadrul clubului nostru.

   Brendan Rodgers declara zilele acestea că Stevie ar putea ajunge într-o situaţie asemănătoare precum cea a lui Ryan Giggs, jucător în vârstă de 39 de ani, care încă evoluează la cel mai înalt nivel pentru Manchester United. Este destul de greu de atins acestă vârstă, însă nu imposibil. Totuşi, Gerrard spunea la un moment dat că are în programul zilnic nişte exerciţii care îl ajută să rămână în cea mai bună formă fizică. Este posibil să fi simţit starea de oboseală care se abate asupra lui după un efort mai mare, iar pentru a evita problemele musculare dese, preferă să le combată înainte de apariţia acestora.

   Sper că Steven Gerrard mai are multe de oferit suporterilor de pe Anfield, în calitate de jucător. Clubul nostru are nevoie de el în următorii ani. Cu el la cârma navei, putem reveni cu mai multă uşurinţă în fruntea fotbalului european, acolo unde lipsa noastră este simţită cu desăvârşire de către întreaga planetă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.