miercuri, 24 aprilie 2013

Mkhitaryan - un nume adus în discuţie


   În ultimul timp se tot vorbeşte de transferul mijlocaşului armean, Henrikh Mkhitaryan, de la Shaktar Donetsk. Nu era un jucător prea cunoscut până în acest sezon, când a marcat 24 de goluri în 34 de meciuri, ceea ce spune multe despre el.

   Presa zvoneşte că Liverpool îl vrea. Preţul acestuia este undeva în jur de 15 milioane de lire sterline, o sumă zic eu, acceptabilă. Stilul său de joc merge perfect cu ceea ce a implementat Rodgers la Liverpool, putând juca în diferite poziţii ofensive. Cert este că ar fi un partener de excepţie pentru Luis Suarez.

   Un factor important care l-ar putea convinge să semneze cu Liverpool este agentul său, Mino Raiola, cu care a semnat de curând. Se spune că acesta este în relaţii foarte bune cu clubul nostru, ceea ce nu poate decât să ne bucure şi să ne ducă cu mai mult cu mintea la realizarea transferului acestui jucător.

   Dacă urmăriţi cu atenţie, Brendan încearcă să aducă jucători de viteză, tineri şi talentaţi. Stilul său de joc este la putere în Europa. Bayern, Real, Barcelona şi Dortmund abordează un astfel de joc rapid, combinativ, pe care speră să-l definitiveze şi Rodgers pe Anfield, pentru a se putea bucura mai apoi de rodul muncii sale şi a băieţilor. Deci, revenind, ce spuneţi de Mkhitaryan?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.