joi, 18 aprilie 2013

Mutarea 'Eriksen' rămâne în grafic!


   Câţiva dintre voi spuneau zilele trecute că au văzut nu ştiu ce ştire fantomă, care confirma că Liverpool şi Ajax s-au înţeles pentru Christian Eriksen. Cred că este o mare minciună. Nu ştiu sursele, însă am căutat imediat pe SkySports şi Daily Mail, care totuşi, sunt două site-uri foarte respectate, negăsind absolut nimic. Ba chiar astăzi, clubul de pe Amsterdam Arena a confirmat că această ştire este total neadevărată.

   După cum observ, cu toţii îl dorim pe Eriksen şi avem motive bine întemeiate. Mijlocaşul danez, care are 21 de ani este foarte curtat în întreaga Europă, nu doar în Anglia. Un playmaker de calitate, cu calităţi geniale la vârsta lui, care a marcat 12 goluri în acest sezon pentru gruparea olandeză. Nu cred că va mai rămâne la Ajax pentru că are suficiente oferte dintre care să aleagă.

     " Vom trimite un comunicat de presă când va exista o înţelegere între cele două cluburi. Până acum, nu este nici o înţelegere între Ajax şi Liverpool. "

     " Christian ne-a transmis că nu-şi va prelungi contractul cu gruparea noastră. Probabil că el şi agentul său vor să vadă ce oferte vor primi în vară. " ... Aceste informaţii pot fi considerate oficiale, nu măgăriile din presă. Eefje Schep (cel care se ocupă de relaţiile cu presa) şi Marc Overmans (directorul tehnic) au declarat aceste lucruri în cursul zilei de astăzi.

   Liverpool şi Ajax s-au mai înţeles odată asupra transferului jucătorului uruguayan, Luis Suarez. Ţin minte că atunci a durat destul de mult până s-a ajuns la un acord. Sper că această relaţie bună dintre cele două cluburi să continue şi să se întărească prin transferul lui Eriksen pe Anfield, un jucător de care avem mare nevoie.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.