duminică, 14 aprilie 2013

Brendan va încerca ... vedem ce iese ...


   Chiar dacă Jamie Carragher şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon, Brendan Rodgers nu pare să fie de acord cu acest lucru. De ce? ... Sunt sigur că are o sumedenie de motive.

   Managerul cormoranilor a apărut după partida cu Reading într-o emisiune sportivă la Sky Sports, în care a dezbătut mai multe aspecte legate de clubul nostru, printre care şi situaţia lui Carragher. Conform spuselor sale, iniţial, Rodgers şi-a propus să formeze un cuplu solid în centrul apărării, alcătuit din Agger şi Skrtel. Acest duo nu a ţinut prea mult, datorită performanţelor şi experienţei vice-căpitanului nostru, care şi-a reluat într-un mod foarte meritat locul în primul unsprezece.

   Nu cu mult timp în urmă, Carra şi-a anunţat retragerea la finalul acestui sezon, lucru cu care multă lume nu este de acord. De când este titular, Liverpool se descurcă mult mai bine în apărare. Experienţa sa şi abilitatea de a dirija perfect linia defensivă au fost ingredientele principale pentru succesul echipei pe plan defensiv. Dacă mă întrebaţi, Jamie trebuie să mai rămână măcar un sezon la echipă. Rodgers este de aceeaşi părere. Antrenorul nord-irlandez a afirmat că va discuta cu Carragher la finalul acestui sezon, cu speranţa de a-l convinge să mai rămână.

   Eu unul nu prea cred în şansele lui Rodgers, care speră să-i întoarcă decizia lui Carra. Jucătorul englez este o persoană foarte echilibrată, stăpân pe sine, iar datorită acestui lucru nu cred că va trece peste cuvântul său, deşi mi-aş dori să o facă. Mereu vom avea nevoie de un om experimentat în linia defensivă, un om capabil să dirijeze jocul echipei în orice moment ... un om de talia lui Jamie Carragher, vice-căpitanul cormoranilor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.