sâmbătă, 27 aprilie 2013

Newcastle 0 - 6 Liverpool

     Prea multe nu ar fi de spus dupa un asemene meci, pentru ca scorul spune totul.

   Mi-e teama ca am retrogradat o echipa cu traditie in fotbalul britanic, mi-e teama ca am retrogradat-o psihic pe Newcastle :(.

   S-a vazut o dezorientare clara in jocul lui Newcastle inca de la inceputul meciului. S-a vazut ca ne asteapta un joc tare, pe contre. Liverpool a avut castig de cauza in mai toate inclestarile dintre fotbalistii din teren si asta s-a reflectat si pe tabela. 

   Newcastle arata ca o echipa de liga secunda: epuizata, dezorientata, neinchegata etc. Stiu ca au si probleme de lot, si probeme cu pregatirea fizica, dar campionatul britanic nu iarta nicio echipa. In fine...

   Meciul a inceput cum nu se putea mai bine pentru Liverpool. Agger a deschis scorul cand echipele nici nu s-au asezat bine in teren: minutul 3. Scorul a fost majorat de catre Henderson in minutul 17 dupa ce acesta a primit o pasa de la Sturridge; pana dupa pauza tabela nu mai avea sa sufere modificari.

   Imediat dupa pauza (min 54) Sturridge a marit avantajul cormoranilor la 3-0. Acelasi Sturridge a marcat si in minutul 60, pentru ca mai apoi sa mai rateze doua ocazii singur cu portarul. In minutul 73 Borini l-a inlocuit pe Gerrard, mutare surprinzatoare, insa in urmatorul minut, atacantul italian a marcat un gol care sper sa ii mentina moralul ridicat, pentru ca Borini e un fotbalist dedicat. Scorul avea sa fie inchis in minutul 76 de catre Henderson, dupa ce acesta a marcat dintr-o lovitura libera care a traversat intregul careu fara sa fie atinsa, oprindu-se in plasa laterala a portii. 

   Pentru viziunea extraordinara pe care a aratat-o in timpul meciului, putem sa spunem ca Coutinho a fost omul meciului.

   Important e ca la Liverpool are cine sa marcheze si atunci cand Suarez lipseste.

   Inca odata o spun, imi pare rau ca Newcastle are o perioada foarte proasta si e posibil sa retrogradeze, pentru ca au o echipa decimata din toate punctele de vedere, dar o echipa totusi simpatica si de traditie.

   Pentru cei care au ratat meciul, am inteles ca va fi transmis in premiera maine dimineta de la ora 10 pe DigiSport1.

   Asadar, mai sunt 9 etape pana revine Suarez :D.

   YNWA!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.