vineri, 26 aprilie 2013

Mai multe şanse pentru Coates ...


   Jamie Carragher se va retrage la finalul acestui sezon, iar Brendan Rodgers a anunţat deja că îi va aduce înlocuitori. Înlocuitor ... înlocuitori ... oare de câte întăriri avem nevoie în centrul apărării?

   Cred că Agger şi Skrtel vor rămâne, devenind şi fundaşii centrali de bază. Pe lângă ei mai este un Coates, care merită mai multe şanse. Îmi amintesc că la ultima partidă jucată de el în tricoul cormoranilor, a greşit destul de mult, iar Brendan l-a pedepsit imediat, lăsându-l pe bancă de atunci şi până acum. Totuşi, greşeşte, îl penalizezi pentru o scurtă perioadă de timp, însă îi mai acorzi şanse câteodată.

   Mă gândesc că dacă antrenorul nostru va aduce doi fundaşi centrali în vară, speranţa lui Sebastian de a juca va fi spulberată. Puneţi-vă pentru câteva secunde în locul lui, într-o asemenea situaţie, şi vedeţi cum v-aţi simţi. Nu e o senzaţie prea plăcută.

   Până la urma urmei, l-am adus pe Coates ca să joace, nu ca să stea pe bancă mai mereu. După părerea mea, mai trebuie adus un fundaş central ... doar atât! Cu Agger, Skrtel, Coates şi acel fundaş, cred că ne putem descurca în sezonul viitor, asta dacă nu pleacă unul dintre cei rămaşi.

   Spun acest lucru pentru că auzeam discuţii cum că Brendan ar dori să aducă doi fundaşi centrali. Prea mulţi. A venit şi rândul lui Coates. În fotbal este ca în muzică. Studiezi, avansezi foarte mult. Cele mai multe lucruri le înveţi în timpul cântărilor, iar în sportul rege este la fel - cele mai multe lucruri le înveţi în timpul meciurilor. Am încredere în Coates şi sper că Rodgers îi va acorda mai multe şanse.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.