duminică, 21 aprilie 2013

Liverpool 2 - 2 Chelsea


     Derbyul etapei in Anglia s-a incheiat nedecis: Liverpool 2 - 2 Chelsea.
 
   Cu totii am avut parte de un meci spectaculos. Liverpool a continuat sa joace simplu, joc pe care am vazut ca incearca sa il practice de cateva etape incoace. Cand spun joc simplu, ma refer la faptul ca fotbalistii incearca mereu sa joace mingea din doua atingeri, nu mai mult. Exceptie face parca Agger, care e un rebel renumit. Sunt curios cum o sa arate jocul simplu cand o sa fie perfectionat.
 
   Prima repriza a meciului a fost dupa parerea mea dominata de Chelsea, care a intrat la cabine cu un avantaj meritat dupa ce Oscar a marcat in minutul 26 in urma unui corner la care fundasii cormorani l-au scapat din marcaj.
 
   Imediat dupa pauza s-a vazut influenta pozitiva pe care a adus-o Sturridge asupra jocului, dupa ce a intrat in locul lui Coutinho. Fotbalistul englez a adus egalarea in minutul 52, dupa ce Liverpool mai ratase alte doua ocazii mari imediat dupa pauza, iar Liverpool parea pe val. Un hent al lui Suarez a dus la dictarea unui penalty transformat fara emotii de Hazard. Liverpool a mai ratat unele ocazii clare de gol insa abia in minutul 90+7 a reusit sa restabileasca egalarea prin Suarez, acesta luandu-si revasa dupa greseala de la golul secund al lui Chelsea.
 
   O faza importanta poate pentru Liverpool s-a petrecut in minutul 73, cand Suarez l-a muscat de mana pe Ivanovic la o faza ciudata petrecuta in careul lui Cech. Sper ca urmarile sa nu fie foarte aspre dupa ce uruguayanul a calcat iar pe bec.
 
   La capatul zilei e bine ca ne apropiem de Everton la 4 puncte.
 
   YNWA!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.