joi, 25 aprilie 2013

Federaţia ne joacă pe degete!


   Am aflat ieri că Suarez a primit zece etape de suspendare, ceea ce este puţin cam mult, zic eu. Se pare că jucătorul uruguayan este devastat, la fel ca noi toţi. Presa zvonea astăzi că datorită acestui lucru, Luis ar putea lua decizia de a pleca în vară, ceea ce nu cred că ne dorim. Chiar dacă va lipsi şase partide din sezonul următor, Suarez trebuie să rămână. Totuşi, cred că aceste zvonuri sunt simple minciuni. Mass-media încearcă să pună paie pe foc.

   Jucătorul nostru nu trebuia să recurgă la un asemenea gest, dar fapta este consumată acum. Oficialii de pe Anfield vor analiza toate chichiţele acelui duel, pentru a vedea dacă merită să depună contestaţie, în speranţa obţinerii un rezultat pozitiv.

   Alimentaţi de aceste zvonuri, PSG, Juventus sau Bayern vor reintra în joc, înaintând oferte pentru Suarez, care acum vor deveni mult mai tentante pentru fotbalistul uruguayan.

   Stau şi mă întreb dacă federaţia are ceva cu noi şi cred că este ceva suspect acolo. Patrice Evra l-a ironizat pe Suarez în ultimul meci a lui Manchester United şi sunt sigur că merita şi el măcar o amendă pentru ceea ce a făcut. Este unul dintre multele gesturi urâte din fotbalul britanic care nu au fost penalizate.

   De asemenea, nu ştiu cum de a ajuns numele lui David Cameron, prim-ministrul Marii Britanii, în mijlocul acestui scandal. Cum de a ajuns să se implice şi el în lunga suspendare a lui Suarez? Ciudate lucruri se mai întâmplă în interiorul FA, însă nimic din ceea ce plănuiesc ei contra lui Liverpool nu este benefic. Rămân la părerea că fotbalul britanic nu va mai ajunge departe în competiţiile europene, dominându-le cum o făcea, până când Liverpool nu va reveni în Uefa Champions League.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.